Today.ua

ПриватБанк впроваджує зміни, які порадують усіх його клієнтів

Один із найпотужніших українських банків, Приватбанк, з 1 березня запроваджує у себе опцію, яка обрадує його клієнтів і зробить хвилини, проведені в інтернет-банкінгу, набагато яскравішими і приємнішими. Клієнти ПриватБанку тепер зможуть самі обирати унікальний дизайн для своїх цифрових гаманців.

Про це повідомила прес-служба банку на його офіційному сайті. Нова опція буде абсолютно безкоштовною. Її єдина мета - зробити клієнтам приємне і дати їм можливість вибору.

Цією послугою вже можна було скористатися й раніше. Але банк лише тестував її, перевіряючи, як її оцінять клієнти. Нова опція припала клієнтам до душі, і тому ПриватБанк вирішив зробити цю опцію постійною. Тепер кожен може змінити дизайн свого цифрового гаманця.

На сайті ПриватБанку розмістили покрокову інструкцію, як можна створити унікальне дизайнерське оформлення для Google Pay і Apple Pay. Нові теми можна створювати лише в додатку Приват24. Але перш, ніж до цього приступити, потрібно обов'язково оновити цей додаток, встановивши останню версію.

Далі все просто: заходите в розділ "Меню карт" та обираєте опцію "Дизайн карти". Після цього вам повинні відкритися різні варіанти оформлення.

Поки кількість пропонованих варіантів обмежена. Однак згодом програмісти ПриватБанку мають намір удосконалити цю опцію, давши клієнтам можливість самим обирати і створювати дизайн своєї карти.

Нагадаємо, ПриватБанк зрізає своїм клієнтам кредитні ліміти без повідомлення. У банку пояснили, що таке трапляється, коли клієнт вчасно не погашає заборгованість на кредитці. Через це банкіри змушені зменшувати йому кредитний ліміт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ