Today.ua

ПриватБанк забрав у жителів Дніпра землю

ПриватБанк виставив на продаж у Дніпрі сім ділянок землі загальною вартістю у 8,8 мільйона гривень. Загальна площа землі, виставленої на продаж, дорівнює 0,41 гектара.

Відзначається, що вся ця земля знаходиться в престижних районах міста. Свого часу власники взяли на неї іпотеку в банку і не змогли розрахуватися за боргами. Тепер ПриватБанк вилучив цю землю і виставив її на продаж. Реалізовувати елітну землю будуть через аукціон Мін'юсту СЕТАМ.

Повідомляється, що ділянки розташовані в самому Дніпрі, у центрі Соборного мікрорайону. Поруч із цими ділянками розташовані житлові комплексу "Летуаль", "Крутогорний", "Імперіал-палас" та "Амфітеатр".

Земля, виставлена на продаж, знаходиться за такими адресами:

До всіх цих ділянок є заасфальтована під'їзна дорога, а також поряд є парковки.

Прийом заявок для участі в аукціоні стартував 1 березня. Кожен, хто хоче взяти участь у змаганні за право володіння цією землею, має внести суму в розмірі 441 345 гривень, тим самим гарантувавши свою платоспроможність. Заявки приймають до ранку 16 березня. В цей же день прийом заявок закриють, і вже о 9:00 розпочнеться аукціон. До 18:00 його планують завершити.

Нагадаємо, колишні топ-менеджери ПриватБанку поспішно вийшли зі складу засновників Monobank. Олександр Дубілет і Володимир Яценко покинули склад засновників monobank відразу після того, як їм оголосили підозри в привласненні великої суми грошей під час роботи у ПриватБанку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ