З 1 березня стало більше місць, куди українці можуть в'їжджати по безвізу

Автор: Марченко Любов

Для українців стали діяти два нових безвізових режима. Віза більше не знадобиться нашим співгромадянам для поїздки в деякі місця відпочинку. Українці отримали безвіз для поїздок у Гренаду, а також на заморські території Нідерландів.

З 1 березня стало більше місць, куди українці можуть в'їжджати по безвізу - today.ua

Зокрема, по безвізу тепер можна буде відправитися на острови Аруба і Кюрасао, а також на так звані Карибські Нідерланди - острови Бонайре, Сінт-Естатіус і Саба. Про це повідомив у своєму Twitter міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

"Ми розширюємо свободу подорожей для українців, незважаючи на всі обставини. З 1 березня стартують 2 безвіза", - із задоволенням повідомив глава МЗС у своєму записі.

З 1 березня стало більше місць, куди українці можуть в'їжджати по безвізу Він також нагадав, що з 1 березня стануть м'якше умови для в'їзду до Грузії, яка також є однією з країн, найбільш улюблених українськими мандрівниками.

Популярні зараз

Українцям обмежили відпустки у воєнний період

“Скасування плати“ за доставку газу для пенсіонерів: у ГазПравді зробили важливу заяву

Україна отримає одну з найкращих у світі систем ППО

Стало відомо, що буде з цінами на бензин та дизельне паливо найближчим часом

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Взагалі, світ потроху починає приходити до тями, поступово звільняючись від пут пандемії коронавірусу. Вирішальну роль тут зіграла імунізація, що почалася практично в усіх куточках земної кулі. Проблема ще не подолана, але у людства з'явилася надія, що все найгірше вже позаду.

Стало відновлюватися і авіасполучення між країнами. Так, українська авіакомпанія МАУ оголосила, що з березня відновлює багато авіарейсів з великих міст Європи і не тільки. Літаки знову літатимуть і в країни, з якими у нас є безвіз, і в країни, з якими безвізу немає. А в травні, в зв'язку з початком сезону масового відпочинку, авіарейсів стане ще більше.