Сьогодні ввечері почнеться сильна магнітна буря: що потрібно зробити в першу чергу

Автор: Марченко Любов

Завтра, 6 березня, на жителів планети чекає магнітна буря. За існуючою дев'ятибальною шкалою її потужність оцінюють приблизно у 5 балів. Звичайно, це не найпотужніше геомагнітне збурення, яке доводилося переживати жителям Землі, проте і така буря може добряче попсувати наші судини і нерви.

Сьогодні ввечері почнеться сильна магнітна буря: що потрібно зробити в першу чергу - today.ua

Лабораторія рентгенівської астрономії Сонця попереджає, що геомагнітні збурення будуть відчуватися вже сьогодні ввечері. У багатьох людей може погіршитися самопочуття, з'явитися відчуття тривоги і змінитися емоційний фон.

Ця магнітна буря буде нетривалою, але доволі відчутною. Вона досягне піку на ніч. Саме вночі, вже 6 березня, і вранці магнітосфера Землі буде найбільш збуджена.

Метеочутливим людям нікуди не подітися від цієї проблеми. Тому варто тримати на контролі своє самопочуття і подбати про те, щоб подолати цю космічну негоду з мінімальними наслідками для себе.

Популярні зараз

Коли закінчиться війна в Україні: прогноз російського математика

Пенсіонерам автоматично перерахують пенсії з 1 травня: які доплати отримають українці

В Україні стартувала “м'яка“ мобілізація, - Reuters

В Україні вирішили змінити правила торгівлі цигарками, алкоголем та паливом

Крім стрибків артеріального тиску і підвищеної збудливості, у багатьох людей можуть спостерігатися головні болі і проявитися підвищена втома. Запаморочення і шум у вухах - з тієї ж "опери". У багатьох також може проявитися безсоння.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Сьогодні ввечері почнеться сильна магнітна буря: що потрібно зробити в першу чергу Менш типові симптоми, які можуть виникнути при магнітній бурі, також ігнорувати не варто. До них відносяться напади нудоти, болі в м'язах, незрозуміле почуття тривоги або, навпаки, повна байдужість до усього.

Що потрібно зробити

  • Звичайно, в першу чергу слід подбати про те, щоб у вас під рукою були всі "серцеві" препарати, які ви зазвичай вживаєте. Навіть якщо ви не належите до груп ризику, подбайте про те, щоб в будинку було хоч щось, чим можна зняти напад раптової гіпертонії.
  • Крім того, варто також подбати про седативні препарати. Звичайно, краще, якщо вони будуть м'якого впливу - на травах. Заваріть собі на ніч м'ятний чай і випийте його перед сном.
  • Увечері, незадовго до сну, дуже непогано було би прогулятися і подихати весняним повітрям. Правда, в Україну знову прийшло похолодання, але навіть думка про весну здатна зігріти і підбадьорити.
  • Не забувайте про тих, хто поруч із вами. Можливо, близькі люди потребують вашої турботи і співчуття більше, ніж медичних препаратів. Адже іноді добре слово і прояв любові може зробити більший ефект, ніж найбільш "просунуті" ліки.

На жаль, це не остання в березні магнітна буря. Нам доведеться пережити в цьому місяці ще сильнеше і триваліше геомагнітне збурення.