Школярів знову переводять на дистанційне навчання через стрімке поширення коронавірусу

Автор: Марченко Любов

В Україні знову вводять дистанційне навчання. Така необхідність виникла через стрімке поширення коронавірусу. На навчання онлайн переходять не всі, а лише деякі регіони. Дитячі садки майже в усіх цих регіонах працюватимуть за звичним графіком.

Школярів знову переводять на дистанційне навчання через стрімке поширення коронавірусу - today.ua

Перехід у більшості шкіл заплановано з вівторка, 9 березня.

Де будуть навчатися дистанційно

Дистанційне навчання вводять у Львові і всій Львівській області. Там уже з 9 березня перейдуть на навчання онлайн всі навчальні заклади. А вже з 15 числа планують оголосити в школах весняні канікули.

В Ужгороді перейдуть на дистанційне навчання учні 5-11 класів. Молодші класи будуть, як і раніше, відвідувати школу. Навчання онлайн в столиці Закарпаття попередньо триватиме з 9 по 12 березня. В цілому по Закарпаттю дистанційне навчання вже почалося з 2 березня і триватиме до 15 числа. Після цього діти підуть на канікули.

Популярні зараз

Зеленський пояснив, чому мобілізація стосуватиметься насамперед молодих чоловіків

Kia показала електричну версію кросовера Sportage із запасом ходу 720 км

Стрижка піксі-боб – один із найкращих варіантів для тонкого волосся: фото модної зачіски

Кейт Міддлтон показала рідкісне фото молодшого сина у день його народження

В Одесі, як і в Ужгороді, вчитимуться онлайн школярі 5-11 класів. Діти з початкових класів можуть відвідувати школу, а можуть і вчитися онлайн. Це буде залежати від бажання батьків. Весняні канікули для всіх там заплановані з 22 по 26 березня.

У Вінниці всіх школярів вже з 9 березня відправляють на дострокові весняні канікули. Правда, відпочинок у них триватиме лише до 15 березня. Тобто, вінницькі діти знову підуть вчитися, коли їхні львівські однолітки тільки відправляться на канікули.

Школярів знову переводять на дистанційне навчання через стрімке поширення коронавірусу В Івано-Франківській області - найжорсткіші умови. Там уже з 1 березня ввели дистанційне навчання для всіх учнів. Закрито також дитсадки.

У Чернівецькій області перейшла на дистанційне навчання частина навчальних закладів. Не працює також частина дитсадків.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

У Житомирі переходять з 9 березня в режим онлайн учні 5-11 класів. Молодша школа буде вчитися стаціонарно.

При цьому вакцинація від коронавірусу, яка вже стартувала в Україні, поки ситуації не рятує. На ранок сьогоднішнього дня було вакциновано менше 16 тисяч українських громадян. Багато українців відмовляються робити щеплення саме індійською вакциною, яка завезена в Україну. У перші дні від початку вакцинації поширилася інформація, що українські медики дружно саботують щеплення. Пізніше цю інформацію спростував глава МОЗ Максим Степанов. Він стверджує, що медики не бачать альтернативи вакцинації і охоче роблять собі щеплення.