Стало відомо, як будуть працювати 8 березня “Нова пошта“ та “Укрпошта“

Автор: Марченко Любов

Поштові компанії "Нова пошта" та "Укрпошта" розповіли, як будуть працювати в понеділок, 8 березня. Обидві компанії не припиняють своєї роботи у святковий день, але будуть працювати за графіком скороченого робочого дня.

Стало відомо, як будуть працювати 8 березня “Нова пошта“ та “Укрпошта“ - today.ua

Так, у "Новій пошті" повідомили, що будуть працювати і відділення поштового сервісу, і адресна доставка. Ці служби працюватимуть за суботнім графіком. У різних відділеннях робочий день триватиме по-різному: до 15:00, 17:00 або 18:00 години.

Детально можна подивитися графіки роботи потрібних клієнтам відділень за цим посиланням: https://novaposhta.ua/timetable

Компанія "Укрпошта" також працюватиме за різними графіками. Деякі відділення закінчать роботу вже о 14:00. Інші будуть працювати до 16-18 години. Однак у деяких містах служба кур'єрської доставки має намір працювати до 20:00. Ймовірно, 8 березня цим поштовим працівникам буде ніколи відпочивати.

Популярні зараз

Україна отримає одну з найкращих у світі систем ППО

Укренерго запровадило графіки відключення електроенергії у всіх регіонах

Названо тарифи на газ з 1 травня: інформація від усіх постачальників

НБУ оголосив про масове закриття банківских відділень

"Укрпошта" опублікувала такий детальний графік роботи своїх відділень:

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Стало відомо, як будуть працювати 8 березня “Нова пошта“ та “Укрпошта“Стало відомо, як будуть працювати 8 березня “Нова пошта“ та “Укрпошта“Стало відомо, як будуть працювати 8 березня “Нова пошта“ та “Укрпошта“Стало відомо, як будуть працювати 8 березня “Нова пошта“ та “Укрпошта“Стало відомо, як будуть працювати 8 березня “Нова пошта“ та “Укрпошта“Стало відомо, як будуть працювати 8 березня “Нова пошта“ та “Укрпошта“

Нагадаємо, "Нова пошта" випустила унікального робота-бібліотекаря, який "працює" в Києві на першому поверсі Українського дому. Робот здатний підібрати книгу за інтересами будь-якої людини. Він аналізує відповіді на запитання, поставлені людині, і підбирає саме те, що їй цікаво.