Стало відомо, хто заплатить штраф за вечірку, влаштовану Тищенком у розпал карантину

Автор: Марченко Любов

Нардеп Микола Тищенко не платитиме штраф за вечірку, влаштовану ним у розпал карантину для своєї дружини. За незаконний захід заплатить готель, в якому він проводився.

Стало відомо, хто заплатить штраф за вечірку, влаштовану Тищенком у розпал карантину - today.ua

Про це повідомив в ефірі телеканалу "Україна 24" глава Держпродспоживслужби Олег Рубан. Готель, в якому проводилась вечірка з нагоди дня народження дружини нардепа Алли Барановської, розташований у Подільському районі столиці. За словами самого Тищенка, його гості не святкували в ресторані готелю, а зняли для святкових посиденьок готельний номер. А в номері, мовляв, не заборонено радіти життю навіть у карантин.

До того ж, за словами нардепа, в святкуванні брали участь не 50 осіб, як написали ЗМІ, а трохи більше 20. Всі вони нібито за добу до святкування здали тест на ковід, і виявилося, що у 99% є антитіла. (Звичайно, стосовно до 20 людей згадка про 99% виглядає якось непереконливо. 99% від 20 осіб це буде 19,8 людини, - авт.) А загалом, Микола Тищенко не вважає себе винним в порушенні карантину. Стало відомо, хто заплатить штраф за вечірку, влаштовану Тищенком у розпал карантину Та все ж покарання за гульню під час локдауна буде. Ось тільки відповідати буде не Тищенко, а готель, в якому все відбувалося. Саме адміністрацію готелю визнали винною. За порушення карантину готель заплатить штраф у розмірі 34 тисяч гривень.

"За це буде відповідати лише адміністрація готелю і ресторану, Тищенко може тільки як людина відповідати за це дійство", - повідомив Рубан.

Популярні зараз

Названо тарифи на газ з 1 травня: інформація від усіх постачальників

У Нафтогазі зробили заяву з приводу масштабної аварії на газопроводі: що буде з постачанням газу

Українці зможуть повернути частину грошей, витрачених на оплату комунальних послуг

Україна збила бомбардувальник Ту-22М3 за допомогою унікальної української розробки

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Адміністрація готелю відбудеться мінімальним штрафом, тому що таке порушення з її боку зафіксовано вперше. Якщо ж це знову повториться, то штраф може вирости до 170 тисяч гривень.

Нагадаємо, 26-річна дружина Тищенка Аллла Барановська також відреагувала на скандал навколо святкування її дня народження. Дівчина розповіла, що через карантин вона багатьох своїх рідних уже давно не бачила, і чоловік вирішив влаштувати їй сюрприз, запросивши їх прилетіти на її свято.