Україна ініціювала екстрену нараду в ТКГ через загибель військовослужбовців в результаті обстрілу на Донбасі

Автор: Марченко Любов

На Донбасі сьогодні, 26 березня, по обіді в результаті обстрілу бойовиків загинуло четверо українських військовослужбовців. З початку режиму тиші це - найбільша втрата українських військових. Загибель військовослужбовців і порушення противником режиму тиші стали причиною екстреного скликання української делегації в ТКГ.

Україна ініціювала екстрену нараду в ТКГ через загибель військовослужбовців в результаті обстрілу на Донбасі - today.ua

Учасники ТКГ проводять внутрішню нараду, в результаті якої, очевидно, буде вироблено якесь спільне рішення. Штаб ООС повідомляє, що українські позиції були обстріляні в районі селища Шуми - там знаходиться оперативно-тактична група "Північ".

"В результаті обстрілу чотири військовослужбовці зі складу Об'єднаних сил загинули, двоє отримали поранення. Пораненим воїнам оперативно надали першу медичну допомогу і доставили до лікувального закладу", - йдеться в повідомленні прес-центру ООС.

Україна ініціювала екстрену нараду в ТКГ через загибель військовослужбовців в результаті обстрілу на Донбасі Українські позиції були обстріляні з мінометів калібру 82 мм, станкових автоматичних гранатометів і крупнокаліберних кулеметів. Наші військові були змушені відкрити вогонь у відповідь. За повідомленням журналіста Руслана Ярмолюка, між українськими військовими і противником зав'язався бій.

Популярні зараз

Коли закінчиться війна в Україні: прогноз російського математика

Кейт Міддлтон показала рідкісне фото молодшого сина у день його народження

Тіна Кароль показала наймодніший тренч весни 2024 року

Наймодніші джинси весни-літа 2024 року: який денім актуальний у новому сезоні

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Українська сторона доповіла про те, що сталося, в ОБСЄ.

Нагадаємо, розмір середньої пенсії, яку отримують сім'ї загиблих учасників ООС, становить 6300 гривень. Це приблизно в 1,7 рази вище, ніж середня пенсія по країні, хоча, звичайно, розмір цієї допомоги не можна порівняти з ціною людського життя.