У Харкові висадився російський десант, бій біля метро “Наукова“

Автор: Максимов Віталій

Сьогодні вночі, 2 березня, у Харкові висадився російський десант. Йде бій у районі військового шпиталю (метро "Наукова"), проінформувала у своєму Telegram-каналі прес-служба Верховної Ради України з посиланням на СБУ.

У Харкові висадився російський десант, бій біля метро “Наукова“  - today.ua

"У Харкові висадився російський десант. Окупанти напали на шпиталь - Військово-медичний клінічний центр Північного регіону", - йдеться у повідомленні.

У повідомленні наголошується, що українські військовослужбовці вступили у бій із російськими окупантами. Як розвивається ситуація наразі – поки що не відомо.

Вчора російські окупанти намагалися атакувати Харків із різних боків, але були відбиті. Вони кілька разів обстріляли місто. Так, вранці 1 березня окупанти випустили крилату ракету на центральній площі Харкова. Внаслідок цього загинуло понад 10 людей, багато поранених. Сильно пошкоджено будівлю Харківської обласної військової адміністрації.

Популярні зараз

Зеленський пояснив, чому мобілізація стосуватиметься насамперед молодих чоловіків

Kia показала електричну версію кросовера Sportage із запасом ходу 720 км

Стрижка піксі-боб – один із найкращих варіантів для тонкого волосся: фото модної зачіски

Кейт Міддлтон показала рідкісне фото молодшого сина у день його народження

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Російські окупанти зараз знаходяться неподалік Києва, Харкова, Херсона, Сум. Вони проводять перегрупування з метою продовження наступу на Київ. На півдні окупанти вже перегрупувалися і розпочали наступ у напрямку Миколаєва.

Раніше повідомлялося, що у місті Дергачі Харківської області поліцейські підбили два танки російських окупантів.