У Харкові висадився російський десант, бій біля метро “Наукова“

Автор: Максимов Віталій

Сьогодні вночі, 2 березня, у Харкові висадився російський десант. Йде бій у районі військового шпиталю (метро "Наукова"), проінформувала у своєму Telegram-каналі прес-служба Верховної Ради України з посиланням на СБУ.

У Харкові висадився російський десант, бій біля метро “Наукова“  - today.ua

"У Харкові висадився російський десант. Окупанти напали на шпиталь - Військово-медичний клінічний центр Північного регіону", - йдеться у повідомленні.

У повідомленні наголошується, що українські військовослужбовці вступили у бій із російськими окупантами. Як розвивається ситуація наразі – поки що не відомо.

Вчора російські окупанти намагалися атакувати Харків із різних боків, але були відбиті. Вони кілька разів обстріляли місто. Так, вранці 1 березня окупанти випустили крилату ракету на центральній площі Харкова. Внаслідок цього загинуло понад 10 людей, багато поранених. Сильно пошкоджено будівлю Харківської обласної військової адміністрації.

Популярні зараз

Трамп назвав Зеленському причини, з яких Путін розпочав війну з Україною

Одна з країн Європи різко скоротить соціальну допомогу українським біженцям

Екс-держсекретар США озвучив “мирний план“ Трампа у разі перемоги на виборах

Бухгалтерська помилка: Пентагон знайшов додаткові 2 млрд доларів для України

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Російські окупанти зараз знаходяться неподалік Києва, Харкова, Херсона, Сум. Вони проводять перегрупування з метою продовження наступу на Київ. На півдні окупанти вже перегрупувалися і розпочали наступ у напрямку Миколаєва.

Раніше повідомлялося, що у місті Дергачі Харківської області поліцейські підбили два танки російських окупантів.