“Ощадбанк“ відкрив центри з видачі кредитів на нерухомість по всій Україні

Автор: Марченко Любов

Іпотека тепер стане доступнішою для жителів багатьох регіонів України. "Ощадбанк" відкрив відразу 12 іпотечних центрів у десяти містах України, повідомляє прес-служба банку.

“Ощадбанк“ відкрив центри з видачі кредитів на нерухомість по всій Україні - today.ua

Однак це лише початок, кажуть у прес-релізі. В перспективі "Ощадбанк" планує відкрити такі центри з оформлення та видачі іпотеки в усіх обласних центрах та інших великих містах нашої країни. Загалом, будуть функціонувати 35 таких іпотечних центрів. Банкіри сподіваються, що це зробить іпотеку доступнішою для людей.

Всі іпотечні центри відкриті на базі вже діючих відділень "Ощадбанку" у містах: нічого будувати і відкривати заново не довелося.

У чому перевага іпотечних центрів "Ощадбанку"

У них зосереджені всі етапи проходження угоди по іпотечному кредиту. Клієнтам не потрібно бігати по різних кабінетах, щоб заручитися необхідними довідками і документами. Люди приходять у такий центр і отримують іпотечний кредит, так би мовити, під ключ. “Ощадбанк“ відкрив центри з видачі кредитів на нерухомість по всій Україні

Популярні зараз

Названо тарифи на газ з 1 травня: інформація від усіх постачальників

У Нафтогазі зробили заяву з приводу масштабної аварії на газопроводі: що буде з постачанням газу

Українці зможуть повернути частину грошей, витрачених на оплату комунальних послуг

Україна збила бомбардувальник Ту-22М3 за допомогою унікальної української розробки

"Всі етапи операції проходять в одній локації - надання кредиту, послуги нотаріуса, перевірка, конвертація і перерахунок грошей, проведення всіх банківських операцій. Кожну кредитну угоду супроводжує персональний менеджер", - пишуть в інформації від банку.

Банк також бере на себе перевірку даних, як на покупця квартири, так і на продавця, тим самим мінімізуючи можливість шахрайства з тієї чи іншої сторони.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

За 2020 рік за рахунок іпотеки від "Ощадбанку" обзавелися житлом понад 1300 українських сімей. Однак тепер, із відкриттям іпотечних центрів, володарів нового житла стане набагато більше, сподіваються в "Ощадбанку".

Нагадаємо, в Україні стартувала програма пільгової іпотеки за ставкою 7%. Уряд уже в цьому році має намір виділити на реалізацію цієї програми 5 мільярдів гривень.