Синоптики розповіли, коли в Україні припиняться морози і настане потепління

Автор: Лобанова Єлизавета

Сильні снігопади в Україні припиняться вже на цих вихідних, 13-14 лютого, але сильні морози продовжать атакувати українців мінімум до 20 лютого. Синоптики прогнозують місцями до -20 градусів морозу, а в кінці місяця почнеться масштабна відлига.

Синоптики розповіли, коли в Україні припиняться морози і настане потепління - today.ua

За прогнозом синоптиків "Укргідрометцентру", балканський циклон переміщається зараз з Центру на Схід. На вихідних сніг в західних областях і в столиці припиниться, але з понеділка вдарять сильні морози.

На Півдні сьогодні, 11 лютого, сонячно і сухо, місцями стовпчики термометрів піднялися до +10 ... +12 градусів. На решті території країни температура повітря буде від -4 до +5 вдень, вночі в Києві вдарять заморозки до -8 ...- 10 градусів, в інших регіонах буде тепліше - від -1 до -9 градусів.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Снігопади пройдуть у всіх областях, крім південних. На Сході і Півночі пройдуть сніг з дощем. Пориви вітру по всій Україні будуть досить сильні - 15-20 м/с. Синоптики розповіли, коли в Україні припиняться морози і настане потепління Синоптики прогнозують, що 12-13 лютого морози на півночі і заході посиляться до -10 ...- 15 градусів, на півдні та сході буде до -3 ...- 8 градусів. 13 лютого морози накриють центральні, східні та південні області. З 14 по 17 лютого в західних, північних і центральних областях температура повітря вночі впаде до -20 ... -26. У 20-х числах місяця почнеться потепління і відлига

Популярні зараз

Пенсії порахують за єдиною формулою: хто отримуватиме майже 10 000 грн на місяць

Українцям обмежили відпустки у воєнний період

“Скасування плати“ за доставку газу для пенсіонерів: у ГазПравді зробили важливу заяву

Україна отримає одну з найкращих у світі систем ППО

Нагадаємо, в Києві четвертий день йде снігопад. Через складні погодні умови все школи і дитячі садки в столиці екстрено закрили до понеділка, 15 лютого.