Українці з травня зможуть полетіти в Туреччину за 560 грн: SkyUp розпродає квитки

Автор: Лобанова Єлизавета

Український лоукостер SkyUp з 27 травня почне літати з Києва в Ізмір. Квитки в одну сторону зараз можна купити від 560 грн. Однак, на рейси з Ізміра до Києва авіаквитки будуть коштувати мінімум 855 грн.

Українці з травня зможуть полетіти в Туреччину за 560 грн: SkyUp розпродає квитки - today.ua

Акція діє на найнижчий тариф SkyUp, який включає тільки перевезення ручної поклажі в салоні літака з вагою до 9 кг і габаритами до 55х40х20 см. Політ з багажем обійдеться пасажирам дорожче.

З травня рейси в Ізмір українським лоукостером будуть вилітати три рази в тиждень: по вівторках і четвергах о 09:55, щонеділі о 16:30. Зворотні рейси з Ізміра заплановані по вівторках і четвергах на 13:15, по неділях - на 19:50. Летіти до Ізміра 2,5 години. Українці з травня зможуть полетіти в Туреччину за 560 грн: SkyUp розпродає квитки У свою чергу, турецькі лоукостер також борються за українських пасажирів, яких в період карантину стало набагато менше. Ціни на квитки знизили лоукостер Pegasus Airlines і AnadoluJet за напрямком "Київ-Анкара".

Так, Pegasus Airlines пропонує українцям злітати в Анкару і назад всього за 44 долари в обидва кінці в квітні і травні.

Популярні зараз

В Україні очікується масштабне підвищення заробітних плат

У Мінекономіки спрогнозували зростання курсу долара до 50 гривень

Верховна Рада знайшла додаткові підстави для припинення виплати пенсій

Греція остаточно відмовила у передачі систем Patriot Україні: названо причину

У AnadoluJet вартість перельотів в Анкару і назад становить 62 долари. Уже в червні квитки будуть коштувати не менше 100 доларів.

Ізмір - це курорт, розташований на березі Егейського моря на півдорозі між Анталією і Стамбулом. Пляжний сезон тут відкривається пізніше, ніж в Антальї, через північне розташування.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

В Анкарі "високий" сезон, як і на всіх турецьких курортах, у липні. Однак, туристи їдуть сюди з квітня по жовтень. Крім пляжів, в Анкарі багато історичних пам'яток, які обов'язково варто відвідати при прильоті сюди.

Раніше повідомлялося, що новий український лоукостер Bees Airline оголосив список маршрутів з Києва.