Україну накриє сніговий циклон: снігопади і морози зупинять рух транспорту в областях

Автор: Лобанова Єлизавета

Погода в Україні почне псуватися вже 7 лютого через прихід снігового циклону. У країні знову почнуться снігопади, які будуть обмежувати рух транспорту на дорогах і створювати аварійні ситуації. Висота снігу подекуди сягне 50 сантиметрів, попереджають синоптики. За їхнім прогнозом, такі погодні умови збережуться в країні до 11 лютого.

Україну накриє сніговий циклон: снігопади і морози зупинять рух транспорту в областях - today.ua
Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Згідно з прогнозом "Укргідрометцентру", 7 лютого сніг очікується у Львівській, Тернопільській, Хмельницькій та Івано-Франківській областях. Невеликі опади також можливі у Вінницькій, Житомирській, Одеській, Херсонській, Миколаївській областях. На Закарпатті синоптики передають дощ з мокрим снігом, на Сході у неділю передають без опадів.

Що стосується температури повітря, то найсильніші морози сьогодні вдарять на Півночі України - від -8 до -13 градусів вдень, а вночі - до -22 градусів. На Заході вдень очікується від -2 до -5 градусів, вночі - до -14 градусів. У центральних областях вдень буде -9 ... -11 градусів, вночі стовпчики термометрів опустяться до -16 градусів. На Сході очікується -7 ... -9 градусів вдень, вночі -12 ... -14 морозу. На Півдні буде найтепліше - вдень від -1 до -4 градусів, вночі - до -5 ....- 7 градусів. У Києві 7 лютого синоптики обіцяють до -9 ...- 11 градусів вдень, і до -13 ...- 15 градусів вночі. Пориви вітру місцями сягнуть 15-17 м/с. Україну накриє сніговий циклон: снігопади і морози зупинять рух транспорту в областях У понеділок, 8 лютого, снігопади накриють всю Україну. На Заході потеплішає, в Ужгороді буде вдень +8 ... +10 градусів, в інших областях - від +2 до +4 градусів. Найхолодніше очікується в центральних і північних областях. У Черкаській, Кіровоградській, Полтавській, Чернігівській та Сумській областях синоптики передають вночі до -17 ...- 20 градусів, удень повітря прогріється до -3 ...- 9 градусів. У Києві завтра очікується снігопад протягом всього дня, вдень буде від -6 до -8 градусів, вночі заморозки до -15 градусів. Вітер східний, до 12 м/c. Україну накриє сніговий циклон: снігопади і морози зупинять рух транспорту в областях Раніше синоптики розповіли, як зміниться клімат в Україні в останній місяць зими.

Популярні зараз

В Україні запропонували запровадити жорсткі штрафи для школярів

Землі досягла сильна магнітна буря: як довго вона триватиме

В Україні офіційно з'явилася професія домробітник: Рада ухвалила закон

Мінус 50% від пенсії: стало відомо, кому обмежать виплати