Україну накриють два катаклізми: магнітна буря і потужний сніговий циклон

Автор: Марченко Любов

Завтра, 7 лютого, на світанку Землю накриє магнітна буря, а в Україну ще й прийде потужний сніговий циклон. Через таке поєднання космічного та земного катаклізмів метеозалежним людям може бути дуже кепсько.

Україну накриють два катаклізми: магнітна буря і потужний сніговий циклон - today.ua

Потоки заряджених часток із космосу дістануться магнітного поля Землі  вже вранці. Астрономи прогнозують початок магнітної бурі приблизно на шосту ранку. Це може призвести до різкого погіршення самопочуття багатьох метеозалежних людей.

Крім того, синоптики попереджають про потужний сніговий циклон, який насувається в Україну із заходу. Сніжити на заході України почне ще з ночі, а на ранок хуртовина із рясними опадами і сильним снігом розгуляється в повну силу. До понеділка сніговий циклон обіцяє дістатися столиці.

За таких умов спостерігатимуться великі перепади атмосферного тиску, що також додаватиме страждань людям із проблемами серцево–судинної і нервової системи.

Популярні зараз

Українцям обмежили відпустки у воєнний період

“Скасування плати“ за доставку газу для пенсіонерів: у ГазПравді зробили важливу заяву

Україна отримає одну з найкращих у світі систем ППО

Стало відомо, що буде з цінами на бензин та дизельне паливо найближчим часом

А поєднання двох природних катаклізмів – космічного і земного, взагалі може стати великими випробуванням для багатьох жителів України, а особливо тих, хто потрапить під владу двох стихій одночасно.

Україну накриють два катаклізми: магнітна буря і потужний сніговий циклон

Отже, медики радять тримати медикаменти напоготові. А ще – добряче виспатись цієї ночі, аби мати запас міцності, щоби протистояти стихіям.

Менше нервуйте, менше напружуйтесь фізично та розумово, не пийте спиртного і кави. Вживайте побільше води і трав'яних чаїв.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

До речі, астрономи попереджають, що в лютому на нас чекає ще одна магнітна буря. Пік її припаде на 21 лютого, і вона буде дуже потужною. Але спочатку нам треба пережити ту, що буде завтра, 7 числа.

Нагадаємо, наприкінці січня сніговії наробили лиха на Одещині та Миколаївщині. Там у багатьох населених пунктах було вимкнено електропостачання, а дороги поперемітало так, що окремі села були відрізані від світу декілька днів.