В Україні очікується ще одна хвиля похолодання: синоптики розповіли про погоду до кінця лютого

Автор: Лобанова Єлизавета

Погода в Україні до кінця лютого буде досить мінливою. Незважаючи на те, що синоптики передають з 20-х чисел місяця потепління, українців ще чекатимуть кілька морозних днів і місцями снігопади.

В Україні очікується ще одна хвиля похолодання: синоптики розповіли про погоду до кінця лютого - today.ua

За прогнозом Gismeteo, з 22 лютого в Україні різко потеплішає, але почнуться снігопади, а 24-25 лютого в деяких областях країни вночі похолодає до -20 градусів.

На сході морози протримаються до 21 лютого, потім очікується потепління. Після 24 лютого температура знову впаде до -21 градусів вночі і до -10 градусів вдень. На початку березня в східних областях все ще будуть морози до -12 градусів і сильні снігопади.

На півдні потепління прийде після 21 лютого, і до кінця місяця денна температура буде плюсова. Снігу в південних областях вже в лютому не буде, тільки дощі. 22-23 лютого повітря прогріється до 11 градусів, вночі буде до -3 ...- 5 градусів. В Україні очікується ще одна хвиля похолодання: синоптики розповіли про погоду до кінця лютого У західних областях потепління почнеться з 20 лютого, до +2 ... +6 градусів вдень, вночі до -1 ...- 2 градусів. Після 24 лютого вкотре трохи похолодає, а в перших числах березня впаде сніг.

Популярні зараз

Україна отримає одну з найкращих у світі систем ППО

Укренерго запровадило графіки відключення електроенергії у всіх регіонах

НБУ оголосив про масове закриття банківских відділень

Названо тарифи на газ з 1 травня: інформація від усіх постачальників

На півночі до кінця цього тижня варто очікувати похолодання до -25 градусів, а з 22 лютого прийде довгоочікуване потепління. Синоптики передають 24 лютого нічні заморозки до -23 градусів.

Після 26 лютого в північних областях потеплішає, але почнуться снігопади. Перший день весни буде холодним і з сильним снігом.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

У Києві синоптики прогнозують, що 19 лютого вночі стовпчики термометрів опустяться до -23 градусів. З 21 лютого різко потеплішає до +4 градусів вдень, але 24-25 лютого буде ще одна хвиля морозів. Після 26 лютого в столиці потеплішає, але включно до початку березня місцями очікується сніг.

Раніше повідомлялося, якою буде погода в Україні у найближчі дні, і в яких областях потеплішає.