В Україні вдарили заморозки і намело до 30 см снігу: синоптики розповіли, скільки триватиме негода

Автор: Лобанова Єлизавета

Погода в Україні 8 лютого погіршилася у всіх областях. Циклон приніс в країну заморозки, снігопади і ожеледицю. Синоптики попереджають, що до кінця тижня на дорогах буде обмежено рух транспорту, а висота снігу подекуди сягне 30 сантиметрів.

В Україні вдарили заморозки і намело до 30 см снігу: синоптики розповіли, скільки триватиме негода - today.ua

Станом на 07:00, сніговий покрив у Львівській області досяг 30 см, в Кіровоградській - 4 см, Дніпропетровській - 2 см, Полтавської -1 см, Волинській - 7 см, Житомирській - 10 см, Київської - 5 см, Черкаській - 25 см, Тернопільській - 11 см, Хмельницькій - 10 см, Рівненській - 6 см, у Києві - 2 см.

З 22:00 7 лютого до 05:00 8 лютого рух великовагового та великогабаритного транспорту на дорогах державного значення у Львівській області було обмежено. Протягом найближчих днів можуть бути встановлені обмеження і на інших дорогах.

Вдень 8 лютого в Україні очікуються хуртовини і сильний сніг. У північних, східних і центральних областях пройде сніг, місцями сніг з дощем. На дорогах буде ожеледиця. На Півдні і Заході сьогодні сухо. Вітер східний, 7-12 м / с, пориви до 15-20 м / с.

Популярні зараз

В Україні запропонували запровадити жорсткі штрафи для школярів

Землі досягла сильна магнітна буря: як довго вона триватиме

В Україні офіційно з'явилася професія домробітник: Рада ухвалила закон

Мінус 50% від пенсії: стало відомо, кому обмежать виплати

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Найхолодніше в понеділок очікується в центральних і північних областях. Днем синоптики передають -1 ...- 9 градусів, вночі до -9 ...- 12 градусів. У Києві протягом дня очікується від -5 до -7 градусів, вночі заморозки до -8 ...- 10 градусів. На Заході України вдень стовпчики термометрів покажуть від -4 до -7 градусів, в Ужгороді тепліше - +3 ... +5 градусів. В Україні вдарили заморозки і намело до 30 см снігу: синоптики розповіли, скільки триватиме негода До 12 лютого опади продовжаться в більшості областей країни. При цьому, сильні заморозки почнуть спадати вже 9 лютого. На Півдні потеплішає до +10 градусів. В деякі області 20-градусні морози повернуться 13-14 лютого, але потім через кілька днів температура знову буде плюсовою.

Раніше повідомлялося, як зміниться клімат в Україні в останній місяць зими.