В Україну повернеться сувора зима: синоптики назвали дату раптового похолодання

Автор: Лобанова Єлизавета

Новий тиждень почався в Україні з потепління. Стовпчики термометрів у більшості областей піднялися до +3 ... +9 градусів, опади припинилися. Однак, синоптики попереджають, що найближчим часом можна очікувати ще одну хвилю похолодання, і настане вона вже з середи, 24 лютого.

В Україну повернеться сувора зима: синоптики назвали дату раптового похолодання - today.ua
Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Якщо в понеділок і вівторок погода буде по-справжньому весняною, і в деяких регіонах потеплішає до +12, то вже в середу температура різко опуститься до мінусових значень, а в центральних областях і в столиці пройде сніг. Найтепліше очікується на Заході - від +6 до +8 градусів вдень і до -1 ...- 2 градусів вночі. На Сході вночі 24 лютого вдарять морози до -17 ...- 19 градусів, але опадів не буде. Вітер південно-західний, 3-8 м/с.

Снігопади 24 лютого очікуються у Вінницькій, Кіровоградській, Черкаській, Полтавській, Сумській та Чернігівській областях. Але вже 25 лютого опади припиняться. В Україну повернеться сувора зима: синоптики назвали дату раптового похолодання У четвер, 25 лютого, в Україну знову повернеться потепління. Опади припиняться, в західних областях температура повітря підніметься до +10 ... +12 градусів, в столиці очікується від +5 до +7 градусів, на Півдні синоптики передають від +3 до +5 градусів, а ось в східних областях денна температура повітря буде мінусовою - від -1 до -3 градусів. В Україну повернеться сувора зима: синоптики назвали дату раптового похолодання Раніше повідомлялося, в які області на цьому тижні увірветься весна і розквітнуть проліски.

Популярні зараз

Зеленський пояснив, чому мобілізація стосуватиметься насамперед молодих чоловіків

Стрижка піксі-боб – один із найкращих варіантів для тонкого волосся: фото модної зачіски

Кейт Міддлтон показала рідкісне фото молодшого сина у день його народження

В Україні чекають новий Hyundai Tucson: фото та ціни