Зима в Україні не відступає: синоптики розповіли, де випаде сніг і вдарять морози в останні дні лютого

Автор: Лобанова Єлизавета

Погода в лютому продовжує дивувати своїми температурними перепадами. Ще у вівторок в більшості областей України світило сонце і було без опадів, а вже в середу, 24 лютого, очікується погіршення погодних умов і похолодання в декількох регіонах. Синоптики дали прогноз до кінця місяця і розповіли, коли закінчиться календарна зима.

Зима в Україні не відступає: синоптики розповіли, де випаде сніг і вдарять морози в останні дні лютого - today.ua

Згідно з прогнозом "Укргідрометцентру", в більшості областей України сьогодні буде сухо, на півночі і центрі країни очікується сніг з дощем. Температура повітря на Півдні днем буде від -1 до -3 градусів, в Одесі до +1 градуса. Вночі стовпчики термометрів опустяться до -4 ...- 6 градусів.

У північних областях синоптики прогнозують в середу мокрий сніг. Вночі в регіоні очікується від -11 до -13 градусів, вдень синоптики обіцяють від -7 до -3 градусів.

На Заході сьогодні без опадів. Вночі очікується від -2 до -4 градусів, вдень стовпчики термометрів покажуть від 2 до 9 градусів, в Ужгороді до +11 градусів.

Популярні зараз

Українцям обмежили відпустки у воєнний період

“Скасування плати“ за доставку газу для пенсіонерів: у ГазПравді зробили важливу заяву

Україна отримає одну з найкращих у світі систем ППО

Укренерго запровадило графіки відключення електроенергії у всіх регіонах

У східних областях вночі температура повітря опуститься до -17 ...- 19 градусів в Луганській області, в інших областях вночі буде до -14 ...- 16 градусів. Вдень очікується також мінусова температура - до -5 ...- 8 градусів. Зима в Україні не відступає: синоптики розповіли, де випаде сніг і вдарять морози в останні дні лютого У Києві 24 лютого пройде сніг, місцями з дощем. Опади також очікуються в Черкаській, Житомирській, Полтавській, Сумській та Чернігівській областях. Вдень температура підніметься до 0 ... 2 градусів, вночі очікується до -4 ...- 6. Вітер південний, 5-10 м/c.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

У четвер і п'ятницю, 25-26 лютого, опади припиняться і в Україні різко потеплішає. На Заході синоптики передають вдень до +11 ... +14 градусів, в центральних областях і на півдні буде до +7 ... +9 градусів, на Сході - від +5 до +7 градусів.

Раніше повідомлялося, що принесе повний місяць в лютому 2021, який розпочнеться 26 лютого і триватиме аж до 28 числа.