Масові відключення електрики в Києві: графік і адреси тих, хто залишиться без світла

Автор: Марченко Любов

У Києві на цьому тижні очікуються масові відключення електроенергії. Без електрики на півдня, а то і на весь робочий день, залишаться сотні будинків і тисячі людей.

Масові відключення електрики в Києві: графік і адреси тих, хто залишиться без світла - today.ua

Це масове відключення електрики не пов'язано з нестачею електроенергії в мережі, а передбачено ремонтними роботами на міських мережах. Для забезпечення безперебійної роботи енергосистеми столиці проводиться реконструкція підстанцій з урахуванням сучасних вимог, а також лінії електропередач оснащуються додатковими пристроями, які знижують ймовірність виникнення аварійних ситуацій.

Зокрема, на повітряних лініях напругою 10 кВ встановлять так звані реклоузери - пристрої, які дозволять швидко повертати лінії в робочий стан після автоматичного відключення. Найчастіше це відключення трапляється при сильному вітрі внаслідок переплетення проводів або дотику гілок дерев. Тепер же, із встановленими реклоузерів, робота ліній буде відновлюватися миттєво.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Це - не єдина робота, яка потребує тимчасового відключення ліній. Однак, щоби заподіяти киянам мінімум дискомфорту, енергетики розробили чіткі графіки відключення вулиць і будинків.

Популярні зараз

У Мінекономіки спрогнозували зростання курсу долара до 50 гривень

Верховна Рада знайшла додаткові підстави для припинення виплати пенсій

У Верховній Раді вирішили, що відшкодування сім'ям загиблих українських громадян буде платити РФ

З'явився текст мирної угоди, яку Україна відмовилася підписувати навесні 2022 року

Графік відключень виглядає так: Масові відключення електрики в Києві: графік і адреси тих, хто залишиться без світлаМасові відключення електрики в Києві: графік і адреси тих, хто залишиться без світлаМасові відключення електрики в Києві: графік і адреси тих, хто залишиться без світлаМасові відключення електрики в Києві: графік і адреси тих, хто залишиться без світлаМасові відключення електрики в Києві: графік і адреси тих, хто залишиться без світлаМасові відключення електрики в Києві: графік і адреси тих, хто залишиться без світлаМасові відключення електрики в Києві: графік і адреси тих, хто залишиться без світлаМасові відключення електрики в Києві: графік і адреси тих, хто залишиться без світлаМасові відключення електрики в Києві: графік і адреси тих, хто залишиться без світлаМасові відключення електрики в Києві: графік і адреси тих, хто залишиться без світлаМасові відключення електрики в Києві: графік і адреси тих, хто залишиться без світлаМасові відключення електрики в Києві: графік і адреси тих, хто залишиться без світлаМасові відключення електрики в Києві: графік і адреси тих, хто залишиться без світлаМасові відключення електрики в Києві: графік і адреси тих, хто залишиться без світлаМасові відключення електрики в Києві: графік і адреси тих, хто залишиться без світлаМасові відключення електрики в Києві: графік і адреси тих, хто залишиться без світлаМасові відключення електрики в Києві: графік і адреси тих, хто залишиться без світлаМасові відключення електрики в Києві: графік і адреси тих, хто залишиться без світлаМасові відключення електрики в Києві: графік і адреси тих, хто залишиться без світлаМасові відключення електрики в Києві: графік і адреси тих, хто залишиться без світлаМасові відключення електрики в Києві: графік і адреси тих, хто залишиться без світла Нагадаємо, з квітня в Україні знову зросте тариф на електроенергію. Зараз в уряді вирішують, яким залишити обсяг пільги, за якою електроенергія буде відпускатися за тарифом 1,68 гривні. Все, що понад пільговий обсяг споживання, буде коштувати набагато дорожче.