Вагітна Василіса Фролова розповіла про плани після народження дитини

Автор: Анастасия Березовская

Василіса Фролова ось-ось стане матір'ю. Телеведуча знаходиться на останньому терміні вагітності, заявивши, що народить свою першу дитину з дня на день. Зірка вже знає, чим займеться після появи на світ малюка, а також планує кардинальну зміну іміджу.

Вагітна Василіса Фролова розповіла про плани після народження дитини - today.ua

Напередодні народження свого первістка відома українська телеведуча дала інтерв'ю виданню Viva. Стало відомо, що Василіса Фролова не поспішає повертатися до роботи та хоче повною мірою насолодитися декретною відпусткою.

«Планую насолодитися декретом сповна (в моєму випадку законні два місяці) і акумулювати енергію на реалізацію давно закинутих і абсолютно нових ідей. Не здивуюся, якщо після появи малюка наважуся на радикальну зміну зовнішності, стиль життя і без того зміниться, а як наслідок, це органічно відіб'ється і на всіх робочих моментах», - зазначила зірка.

Вагітна Василіса Фролова розповіла про плани після народження дитини Також ведуча зізналася, що більше ніж 15 років була одержима думкою і спробами народити дитину. Її чоловіків це, звичайно ж, лякало. На сьогоднішній час Василіса Фролова дивується з того, що змусила одного з них здавати аналізи, щоб зачати дитину.

Популярні зараз

Пенсії у червні нарахують одразу за кілька місяців, - ПФУ

У ТЦК повідомили, за що українцям може загрожувати до 8 років ув'язнення

У Міноборони назвали топ-7 найбільш затребуваних вакансій у ЗСУ

Українські солдати збивають дрони з югославських зенітних гармат Zastava

«Але моя надмірна зацикленість на цьому питанні і ставала перешкодою до здійснення мрії. Я підсвідомо не хотіла звертати увагу на інші аспекти життя, але ж воно прекрасне. Необхідно було повністю на всіх рівнях відпустити це питання, навіть забути про нього. Для цього треба було кілька років», - каже майбутня матуся.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Вагітна Василіса Фролова розповіла про плани після народження дитини Зовсім недавно Василіса Фролова відсвяткувала 43-річчя. Телеведуча не вважає себе «старородящею», оскільки відчуває себе абсолютно чудово і сповненою енергії. На вечірці з нагоди свого дня народження зірка повідомила, що у неї народиться хлопчик.

Нагадаємо, Василіса Фролова розсекретила батька своєї майбутньої дитини.