Греція дозволить в'їзд туристам з України за умови, що влада виконає своє зобов'язання

Автор: Шевченко Лилия

Влада Греції оголосила про готовність відкрити кордони для туристів з України, але при виконанні однієї важливої умови - наявності сертифікату про вакцинацію. Українська влада поки так і не затвердила єдиний документ про те, що людина була щеплена від коронавірусної інфекції.

Греція дозволить в'їзд туристам з України за умови, що влада виконає своє зобов'язання - today.ua

В середині травня поточного року Греція готова відкрити кордони для українських туристів в рамках відкриття кордонів для країн, що знаходяться за межами Шенгенської зони.

Міністр туризму Греції Харіс Теохаріс зазначив, що для отримання дозволу на в'їзд і перебування в країні громадянам України необхідно буде виконати важливу умову.

«Реальність така, що ми зможемо приймати українських громадян, які прибувають в нашу країну, і також сподіваємося, що греки, які захочуть приїхати в Україну, адже є змішані шлюби, люди з родинними зв'язками, зможуть це зробити», - заявив грецький чиновник.

Популярні зараз

В Україні запропонували запровадити жорсткі штрафи для школярів

В Україні офіційно з'явилася професія домробітник: Рада ухвалила закон

Землі досягла сильна магнітна буря: як довго вона триватиме

Мінус 50% від пенсії: стало відомо, кому обмежать виплати

Греція дозволить в'їзд туристам з України за умови, що влада виконає своє зобов'язання Умови досить прості, але поки нездійсненні. На даний момент все залежить від влади України.

«Ми чекаємо від української влади зразки сертифікатів, щоб ми могли перевіряти їх на своїх кордонах, і ми прагнемо приймати і інші вакцини», - пояснив Теохаріс.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Йдеться про сертифікати вакцинації, які б були офіційним документом.

Нагадаємо, раніше компанія Ryanair оголосила про запуск двох літніх маршрутів з України до Греції.