Київстар запустив новий тариф для безлімітних дзвінків за кордон

Автор: Шевченко Лилия

Київстар запустив новий тарифний план для абонентів, які часто телефонують за кордон і використовують мобільний інтернет. Пропозиція буде цікава всім тим, хто цінує свій час і комфорт.

Київстар запустив новий тариф для безлімітних дзвінків за кордон - today.ua

Новий тарифний план «Всі разом Вигідний» від Київстар включає цілий спектр корисних послуг. Користувачі в рамках даного пакету послуг зможуть здійснювати безлімітні дзвінки всередині мережі Київстар, отримають 180 хвилин на один операторський місяць (4 тижні) на дзвінки за кордон (до Росії, Польщі, Італії, Чехії, Німеччини).

Доступ в інтернет також буде здійснюватися на безлімітній основі, по суті, в даному тарифному плані передбачено не звичайний мобільний інтернет, а високошвидкісний домашній інтернет. Ця опція дозволить абонентам Київстар отримати доступ у Всесвітньої павутини там, де немає можливості провести стабільний провідний інтернет. Також тариф «Всі разом Вигідний» буде цікавий людям, які часто подорожують або їздять у відрядження.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Київстар запустив новий тариф для безлімітних дзвінків за кордон Підключитися до нового тарифного плану від «Київстар» можна, набравши на своєму смартфоні комбінацію 477*1 або в додатку «Мій Київстар».

Популярні зараз

Мобілізація жінок: хто зобов'язаний стати на військовий облік у ТЦК за новим законом

Telegram-канали масово повідомляють про потужний блакитний спалах у небі над Україною: його бачили в багатьох областях

Популярна вакцина від COVID-19 могла стати причиною утворення тромбів у деяких пацієнтів

Залужного запитали про президентські амбіції: відповідь ексголовкома

Для тих, хто хоче заощадити на мобільному зв'язку, Київстар пропонує перейти на тарифний план «Смачний».