Меган Маркл у топі та штанах спробувала приховати недоліки фігури після вагітності

Автор: Анастасия Березовская

40-річна Меган Маркл стала мамою вдруге на початку червня. Відтоді вона не поспішає повернутися в колишню форму, роблячи маленькі кроки порятунку від зайвої ваги.

Меган Маркл у топі та штанах спробувала приховати недоліки фігури після вагітності - today.ua

Днями внучата невістка королеви Англії з'явилася на публіці, похвалившись своєю неідеальною фігурою. Колишня американська актриса дала інтерв'ю The New York Times, з'явившись у студії у стильному вбранні.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Для виходу в світ дружина принца Гаррі обрала чорний топ, класичні чорні штани з завищеною лінією талії і стрілками, а образ завершила туфлями на високих підборах і брошкою у вигляді маку. Меган Маркл у топі та штанах спробувала приховати недоліки фігури після вагітності І якщо ніжки зірки серіалу "Форс-мажори" завжди виглядають чудово, то в очі тут же впадає проблемна зона у фігурі Меган Маркл - живіт. Навіть будучи худенькою, актриса ніколи не відрізнялася жіночими вигинами та вузькою талією, а після двох вагітностей так і зовсім. Меган Маркл у топі та штанах спробувала приховати недоліки фігури після вагітностіМеган Маркл у топі та штанах спробувала приховати недоліки фігури після вагітності Волосся дружина принца Гаррі залишила розпущеним, завивши його у красиві хвилі, а в макіяжі зробила акцент на очах, а на губи нанесла нюдову помаду в тон своєї шкіри.

Нагадаємо, Меган Маркл уперше після пологів з'явилася на публіці у джинсах.

Популярні зараз

Україна цьогоріч може залишитися без врожаю фруктів: в усьому винні бджоли

Українським біженцям у Німеччині скорочують готівкові виплати

Закордонні паспортні сервіси скасували живі черги на тлі ажіотажу через посилення мобілізації

Українцям платитимуть за купівлю вітчизняних товарів: у Мінекономіки домовилися з Mastercard