Today.ua

Відпочинок в Єгипті подешевшає: коли краще летіти в курортну країну

Подорож до Єгипту для українців навесні може стати істотно доступнішою. Повідомляється, що з приходом тепла збільшиться кількість рейсів в курортну країну, однак попит як і раніше буде невеликий. В результаті ціна на відпочинок помітно впаде.

За повідомленнями деяких крупних туроператорів, навесні відбудеться збільшення чартерних рейсів до Єгипту, як мінімум в два рази. В результаті ціна на відпочинок у курортній країні повинна істотно знизитися. Прогнозується велика кількість «гарячих» турів.

За словами турексперта, з кінця березня почнеться серйозне зростання обсягів чартерних рейсів до Єгипту в порівнянні з тим же лютим.

«Вважається, що в цей період попит на відпочинок зазвичай зростає, але я сумніваюся, що це буде настільки сильно. А це означає, що Єгипет буде сильно «горіти», - говорить аналітик.

Примітно те, що і на сьогоднішній час відпочинок в Єгипті вважається відносно недорогим. Наприклад, можна знайти пропозиції на 7 ночей на двох за трохи більш ніж 33 тисячі гривень. До того ж експерти в галузі туризму відзначають, що попит з початку 2021 року збільшився, оскільки карантин все ще триває, а ціни на відпочинок падають. Так, наприклад, в Хургаду на 7 ночей в 4-зірковому готелі, та ще й з перельотом, можна було з'їздити за 8 500 з людини.

Турспеціалісти радять усім бажаючим, хто планує полетіти в Єгипет на весняні шкільні канікули або травневі свята, купувати тури вже зараз.

Нагадаємо, Прикарпаття потрапило в "червону" зону через спалах коронавірусу, але гірськолижний курорт Буковель продовжує працювати. Однак в роботі закладів громадського харчування передбачені обмеження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ