ТОП-6 корисних функцій Viber, які подарують масу переваг в онлайн-спілкуванні

Автор: Шевченко Лилия

Популярний месенджер Viber має велику кількість корисних і зручних функцій, про які далеко не всі користувачі знають. Насправді, ці опції значно полегшують роботу і спілкування в Viber.

ТОП-6 корисних функцій Viber, які подарують масу переваг в онлайн-спілкуванні - today.ua

1. «Невидимі» чати

Іноді виникає необхідність приховати листування від сторонніх очей, які мають доступ до смартфону. Для цього затримайте дотик на обраному чаті, в віконці, що з'явилося введіть секретний ПІН-код. Тепер знайти переписку з «невидимим» контактом ви зможете тільки через форму пошуку.

2. Непомітне прочитання повідомлень

Якщо ви боїтеся образити співрозмовника тим, що не можете або не хочете відразу відповідати на його повідомлення, то просто відключіть параметр «Переглянуто». Ваші контакти не знатимуть, коли ви читаєте їх повідомлення. Зайдіть в меню «Ще», потім в «Налаштування» - «Конфіденційність» і зніміть галочку з «Переглянуто». Тут же можна приховати статус «В мережі», що іноді теж дуже зручно.

3. Приховати фото від незнайомих контактів

Месенджер Viber дозволяє приховувати аватарку від чужих людей, для цього потрібно відкрити меню «Ще» - «Налаштування» - «Конфіденційність» і відключіть параметр «Відображати моє фото».

Популярні зараз

В Україні офіційно з'явилася професія домробітник: Рада ухвалила закон

Землі досягла сильна магнітна буря: як довго вона триватиме

В Україні запропонували запровадити жорсткі штрафи для школярів

Пентагон розкрив номенклатуру першого пакету військової допомоги Україні: чи дадуть ATACMS

ТОП-6 корисних функцій Viber, які подарують масу переваг в онлайн-спілкуванні 4. Створення резервної копії

Дуже зручна функція, яка дозволяє убезпечити себе від втрати важливих даних з листування з будь-яким з контактів. Для цього месенджер буде щодня створювати копію листувань. Встановіть на своєму телефоні додаток «Google Диск» (для Android) або сервіс iCloud, якщо у вас одна з моделей iPhone. Далі заходите в «Ще» - «Налаштування» - «Облікова запис» - «Створення резервної копії», активуйте створення щоденних резервних копій.

5. Унікальні стікери

Стікери в Viber можуть бути стандартними, а можуть бути унікальними, створеними на основі ваших особистих фото або логотипів, картинок і пр. Створювати стікери можна в версії Viber для Android. Для цього потрібно натиснути значок стікерів, потім натисніть на «плюс» і «Створити стікери». Тепер вставте зображення їх своєї галереї, обріжте картинку на свій розсуд, додайте текст і прикраси. Коли залишитеся задоволені результатом, збережіть своєї унікальний стікер і використовуйте його в листуванні з друзями.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

6. Забороніть Viber зберігати файли в галереї

Щоб месенджер не засмічувати пам'ять вашого пристрою, забороніть йому зберігати фотофайли в галереї. Відкрийте меню «Ще» - «Налаштування» - «Дані та мультимедіа» і деактивуйте пункт «Зберегти в галерею».

Крім того, ви можете захистити свій месенджер від шахраїв. Як переконатися, що ваш Viber захищений від зловмисників?