Україна опинилася на першому місці в Європі за показниками смертності від Covid-19

Автор: Шевченко Лилия

Ситуація з коронавірусом в Україні виявилася найнебезпечнішою в Європі як за кількістю нових випадків за добу, так і за кількістю смертей від Covid-19. Це підтверджують дані сервісу Worldometers.

Україна опинилася на першому місці в Європі за показниками смертності від Covid-19 - today.ua

Згідно з оприлюдненою статистикою МОЗ України, на ранок середи, 7 квітня 2021 р, в країні всього за добу було виявлено 15 415 нових випадків захворювання коронавірусною інфекцією.

За останні 24 години від ускладнень Covid-19 померли 481 пацієнтів. Це найвищі показники в Європі. Крім того, Україна за смертністю від Covid-19 виявилася на другому місці в світі.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Україна опинилася на першому місці в Європі за показниками смертності від Covid-19 Влада України сподіваються зупинити поширення смертоносного коронавируса, організувавши масову вакцинацію населення. Так, у вівторок, 6 квітня, президент Володимир Зеленський оголосив про укладення договору між Україною та фармацевтичною компанією Pfizer (США), завдяки якому найближчим часом будуть організовані поставки 10 мільйонів доз вакцини проти Covid-19. Також Україна отримає спецхолодильники для зберігання препарату Pfizer.

Популярні зараз

У Нафтогазі зробили заяву з приводу масштабної аварії на газопроводі: що буде з постачанням газу

Українці зможуть повернути частину грошей, витрачених на оплату комунальних послуг

Україна збила бомбардувальник Ту-22М3 за допомогою унікальної української розробки

Київстар, Vodafone та lifecell подбали про дешеві тарифи для своїх абонентів: який обсяг послуг можна за ними отримати

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в Україну будуть організовані поставки китайської вакцини CoronaVac виробництва компанії Sinovac Biotech. Експерти наполягають, що китайський препарат має цілий ряд небезпечних побічних ефектів.