Україну накриють холод і дощі: прогноз погоди на квітень від Гідрометцентру

Автор: Шевченко Лилия

Метеорологи Укргідрометцентру розповіли, яка погода встановиться в Україні протягом квітня 2021 г. Коли чекати потепління?

Україну накриють холод і дощі: прогноз погоди на квітень від Гідрометцентру - today.ua

За даними Укргідрометцентру, другий місяць весни 2021 буде прохолодним і дощовим. Середньомісячна температура повітря, як прогнозують професійні метеорологи, буде змінюватися в межах 8-11 градусів тепла, в гірській місцевості буде ще холодніше - від 5 до 6 градусів вище нуля.

Рівень опадів протягом місяця очікується 62-88 мм в Карпатах, і 30-57 мм на решті території України. Синоптики уточнюють, що дані показники відповідають середнім багаторічним значенням за аналогічний період.

Що стосується абсолютних показників, то за весь період спостережень найнижча температура повітря в квітні -22 градуса була зафіксована на північному сході України, в горах - 16 градусів морозу. Абсолютний максимум на території країни становить 33 градуси тепла, в горах: +22.

Популярні зараз

В Україні запропонували запровадити жорсткі штрафи для школярів

Землі досягла сильна магнітна буря: як довго вона триватиме

В Україні офіційно з'явилася професія домробітник: Рада ухвалила закон

Мінус 50% від пенсії: стало відомо, кому обмежать виплати

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Україну накриють холод і дощі: прогноз погоди на квітень від Гідрометцентру Народний синоптик Леонід Горбань також прогнозує холодний і дощовий квітень. У травні, після Великодня (2 травня) періоди невеликого потепління будуть змінюватися хвилями похолодань.

Дізнайтеся також, прогноз погоди на Великдень в Україні. Що приготувала нам природа в дні святкування Світлого Христового Воскресіння, розповіли синоптики.