В Україну повернуться снігопади і заморозки: прогноз погоди від Наталки Діденко

Автор: Шевченко Лилия

В Україну йде сильне похолодання, після якого прийде по-справжньому тепла погода. Народний синоптик Наталка Діденко розповіла, в яких регіонах пройде сніг і очікуються заморозки.

В Україну повернуться снігопади і заморозки: прогноз погоди від Наталки Діденко - today.ua

У четвер, 8 квітня 2021 р, згідно з прогнозом погоди від Наталки Діденко, над Україною буде головувати холодний атмосферний фронт. У західних і центральних областях країни, а також у Вінниці синоптик прогнозує мокрий сніг. У Криму та в Приазов'ї пройдуть дощі, в інших регіонах без опадів. Дощі і сніг синоптик прогнозує переважно в нічний час доби.

Вдень встановиться суха і похмура погода з проясненнями, а ось в нічний час доби Наталка Діденко прогнозує заморозки. Причому, температура повітря в четвер буде у всіх областях країни приблизно однаковою.

В Україну повернуться снігопади і заморозки: прогноз погоди від Наталки Діденко У п'ятницю, 9 квітня, в Україну прийде справжня весна, у всіх областях країни значно потеплішає.

Популярні зараз

Учені фіксують масове просідання поверхні землі у різних регіонах планети: які країни підуть під воду

В Україні офіційно з'явилася професія домробітник: Рада ухвалила закон

Землі досягла сильна магнітна буря: як довго вона триватиме

Пентагон розкрив номенклатуру першого пакету військової допомоги Україні: чи дадуть ATACMS

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

На вихідні, 10 і 11 квітня, Наталка Діденко рекомендує запланувати прогулянку і активний відпочинок на свіжому повітрі, оскільки погода буде теплою, ясною і без опадів.

Нагадаємо, раніше прогноз погоди на квітень 2021 р оприлюднила метеоролог Укргідрометцентру. Другий місяць весни буде сповнений погодних «сюрпризів».