Вихідні на травневі свята: скільки днів відпочиватимуть українці

Автор: Шевченко Лилия

У травні українці відзначатимуть Великдень, День Праці, День примирення і День Перемоги. Скільки триватимуть вихідні та святкові дні на травневі свята?

Вихідні на травневі свята: скільки днів відпочиватимуть українці - today.ua

Якщо на квітень 2021 не випало ніяких державних свят, тому українці відпочивали тільки в законні вихідні, то травень з перших днів почнеться зі свят.

Оскільки День Праці - Першотравень випадає на суботу, то за нього надається додатковий вихідний, який переноситься на понеділок 3 травня.

У неділю, 2 травня православні християни святкуватимуть Великдень. Додатковий вихідний українці отримають у вівторок 4 травня. Таким чином, відпочивати будемо з 1 по 4 травня включно.

Популярні зараз

Коли закінчиться війна в Україні: прогноз російського математика

В Україні стартувала “м'яка“ мобілізація, - Reuters

Пенсіонерам автоматично перерахують пенсії з 1 травня: які доплати отримають українці

В Україні вирішили змінити правила торгівлі цигарками, алкоголем та паливом

Вихідні на травневі свята: скільки днів відпочиватимуть українці З 5 по 7 травня громадяни України відправляться на роботу чи на навчання, а в суботу та неділю (8 і 9 травня) розпочнуться святкування Дня примирення і Дня Перемоги 2021. Додатковий вихідний за 9 Травня українці отримають у понеділок 10 травня.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Оскільки додаткові вихідні дні передбачені законодавством, то відпрацьовувати їх не доведеться. Починаючи з 11 травня українці, як і раніше, в будні дні працювати і вчитися, а в суботу та неділю відпочивати.

Перед тим, як планувати свої вихідні в травні, дізнайтеся прогноз погоди на останній місяць весни. Коли чекати потепління?