ДТП автобуса з українцями в Польщі: шестеро загиблих і багато травмованих

Автор: Марченко Любов

У Польщі потрапив в летальну ДТП рейсовий автобус "Познань-Херсон", на якому українці поверталися додому з Польщі. За попередніми даними загинули 6 наших співгромадян. Ще 15 - госпіталізовані в лікарні ыз травмами різної важкості.

ДТП автобуса з українцями в Польщі: шестеро загиблих і багато травмованих - today.ua

Про трагедію повідомив у своєму Twitter спікер українського зовнішньополітичного відомства Олег Ніколенко.

Автобус із нашими співвітчизниками прямував до Перемишля, до українського кордону. ДТП трапилася поблизу Ярослава. Автобус котився вниз по віадуку і зачепив огорожу, після чого впав у канаву. ДТП автобуса з українцями в Польщі: шестеро загиблих і багато травмованих Загалом у рейсовому автобусі було 57 осіб. За повідомленням "Польського радіо", шестеро пасажирів загинули, ще 15 - розвезли із різними травмами у лікарні Перемишля, Ярослава, Жешува, Рудна-Малої, Пшевоска і Любачува.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

ДТП автобуса з українцями в Польщі: шестеро загиблих і багато травмованихДТП автобуса з українцями в Польщі: шестеро загиблих і багато травмованих Решта пасажирів отримали невеликі травми і госпіталізації не потребують. На місці ДТП працювали поліцейські, а також близько сотні рятувальників і 19 бригад медиків. Поліція з'ясовує подробиці події.

ДТП автобуса з українцями в Польщі: шестеро загиблих і багато травмованих Нагадаємо, в ДТП під Одесою п'яний водій збив велосипедиста. Щоби приховати сліди злочину, він сховав тіло збитого в багажник і намагався з ним втекти