Гороскоп на 25 вересня для всіх знаків Зодіаку: Павло Глоба попереджає Стрільців щодо втрати грошей, а Терезам радить уникати спілкування

Автор: Марченко Любов

Гороскоп на суботу, 25 вересня 2021 року, передбачає непоганий день для шопінгу і розваг. Серйозні задуми і втілення сьогодні вдадуться небагатьом представникам знаків Зодіаку. Цей день не сприятиме реалізації далекосяжних планів. Краще віддатися на волю випадку і плисти за течією. Це допоможе розслабитися, розвантажити голову і набратися сил перед новими відповідальними справами.

Гороскоп на 25 вересня для всіх знаків Зодіаку: Павло Глоба попереджає Стрільців щодо втрати грошей, а Терезам радить уникати спілкування - today.ua

Гороскоп за знаками Зодіаку

Овен

Овнам сьогоднішня субота дана для повного перезавантаження думок. З ранку буде кілька невеликих справ, які зажадають вашої участі. А після обіду у вас буде рідкісна можливість розслабитися і відпочити.

Телець

Гороскоп на 25 вересня для всіх знаків Зодіаку: Павло Глоба попереджає Стрільців щодо втрати грошей, а Терезам радить уникати спілкування Тельцям з ранку випаде термінова справа, від якої ви не зможете відмовитися. Однак після обіду припиняйте будь-яку спробу завантажити вас роботою. Цей день у вас для відпочинку, а вечір - для спілкування з друзями.

Близнюки

Близнюків вже кілька днів терзає відчуття недомовленості і невиконаної роботи. Не поспішайте хапатися за все відразу. Спочатку з'ясуйте причину свого занепокоєння.

Популярні зараз

В Україні запропонували запровадити жорсткі штрафи для школярів

Мінус 50% від пенсії: стало відомо, кому обмежать виплати

В Україні очікується масштабне підвищення заробітних плат

В Україні офіційно з'явилася професія домробітник: Рада ухвалила закон

Рак

Раки сьогодні будуть такими собі улюбленцями долі. Все, що ви захочете, буде до ваших послуг. І навіть той, хто давно займає ваші думки, сьогодні опиниться дуже близько. Не пропустіть момент, беріть відразу "бика за роги".

Лев

У Левів сьогодні є шанс зустріти своє кохання. Якщо ви його вже зустріли, то у вас буде можливість знайти близьку людину, яка в усьому буде поділяти ваші погляди.

Діва

У пошуках натхнення Діви можуть вийти за межі своєї зони проживання і відправитися на пошуки чогось нового. Ви знайдете підтримку всіх своїх починань у товаристві найближчих людей.

Терези

Терези сьогодні будуть надто дратівливі. Ви будете болісно сприймати все, що вам скажуть. Навіть не будь-яке слово, а будь-який "не такий" погляд можуть вас боляче ранити. Уникайте спілкування, і тоді ця субота обійдеться вам найменшою кров'ю.

Скорпіон

Скорпіонам навіть не варто пробувати займатися будь-якию працею, що вимагає інтелектуальної напруги. Сьогоднішній день не сприяє цьому. Займіться рутиною. А вечір залиште для веселих посиденьок із друзями.

Стрілець

Гороскоп на 25 вересня для всіх знаків Зодіаку: Павло Глоба попереджає Стрільців щодо втрати грошей, а Терезам радить уникати спілкування Стрільці ризикують сьогодні втратити багато грошей. Фінансові втрати будуть неминучі, якщо ви захочете укласти сьогодні якусь угоду або зробити велику покупку. Краще уникайте всього, що пов'язано з фінансами.

Козеріг

Козерогам не радять сьогодні відправлятися в дорогу. Зате у вас і вдома знайдеться захоплююче заняття. Цей день буде для вас сповнений захоплюючого любовного пригоди.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Водолій

Водолії останнім часом беззастережно довіряють своїй інтуїції. Однак сьогодні - не той день. Вона може вас підступно підвести і навіть штовхнути на непорядний вчинок.

Риби

Риби сьогодні проживуть не найкращу в своєму житті суботу. Вам доведеться пережити якесь розчарування, яке здатне зіпсувати настрій будь-кому. Тому не чекайте від цього дня великого позитиву.