Today.ua

Постачальник розповів, як можна зменшити плату за електроенергію

Плата за електроенергію може бути набагато нижчою, якщо встановити у себе в будинку так звані розумні розетки, які дозволять оптимально витрачати електрику, а заодно убезпечать житло від непередбачених випадків.

Ймовірно, в усіх траплялися сумніви з приводу не вимкненої праски, електрообігрівача або ж просто через лампочки, яка буде весь день "мотати електрику", поки забудькуватих господарів немає вдома. У кращому випадку це загрожує зайвими кіловатами, які доведеться оплачувати. У гіршому - в будинку може виникнути пожежа через забутий включений електроприлад.

Розумні розетки допоможуть убезпечити житло, не мучитися сумнівами, коли ви не вдома, а також скоротити витрату електрики і плату за електроенергію, розповіли у енергопостачальника YASNO.

Розумну розетку можна запрограмувати на будь-який алгоритм роботи. Вона може вмикатися або вимикатися в той час, на який ви її запрограмуєте.

Що дає програмована розетка:

Розумні розетки бувають у різному виконанні:

Причому, як зазначають постачальники такої побутової техніки, такі розетки прості у використанні, і взаємодіяти з ними легко навчиться людина будь-якого віку.

Нагадаємо, тариф на електроенергію може вирости в кілька разів вже з 1 квітня. Адже 31 березня закінчується термін дії спеціальних зобов'язань, за якими побутовим споживачам повинні постачати електроенергію за ціною, нижчою за ринкову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ