У “Нафтогазі“ розповіли, як зміняться субсидії на газ протягом року

Автор: Лобанова Єлизавета

"Нафтогаз" озвучив тарифи, які доступні одержувачам пільг і субсидій на газ. Всіх клієнтів компанії запевнили, що пільги по оплаті комунальних послуг, які у них є, протягом року будуть збережені. Саме про це турбуються українці, які неодноразово помічали, що зі зміною тарифів на газ, змінюється річна сума субсидії.

У “Нафтогазі“ розповіли, як зміняться субсидії на газ протягом року - today.ua

Одна з клієнток "Нафтогазу" на сторінці компанії в Facebook поцікавилася, чи впливає зміна постачальника на розмір субсидії, і які тарифи "Нафтогазу" доступні для субсідіантів.

"... Моя тіточка, яка живе в Херсоні, опинилася в ПОН. А потім стала вашим клієнтом. Ось тільки на відміну моєї сусідки, вона вибрала тариф «Місячний». Тому влітку, субсидії вона не отримує. Чи буде вона отримувати субсидію влітку, якщо вона перейде на тариф «Річний»? ", - запитала жінка.

У «Нафтогазі» відповіли, що для тих, хто має пільги і субсидії, доступні тарифи «Місячний» і «Річний», але при зміні тарифу з питанням про субсидію потрібно звертатися в органи соцзахисту населення.

Популярні зараз

Пенсії у червні нарахують одразу за кілька місяців, - ПФУ

У ТЦК повідомили, за що українцям може загрожувати до 8 років ув'язнення

У Міноборони назвали топ-7 найбільш затребуваних вакансій у ЗСУ

Українські солдати збивають дрони з югославських зенітних гармат Zastava

У “Нафтогазі“ розповіли, як зміняться субсидії на газ протягом року Газопостачальна компанія в січні розіслала свої електронні звіти в понад 600 місцевих органів соцзахисту України - усюди, де є їх пільговики. Таким чином, у нових клієнтів "Нафтогазу" не повинно виникнути ніяких проблем з нарахування субсидій вже відповідно до нового тарифу на газ, яким вони користуються в "Нафтогазі".

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Всі одержувачі пільг мають право безперешкодно змінювати постачальника газу, і їх субсидії при переході від одного постачальника до іншого будуть збережені.

Раніше "Нафтогаз" розповів споживачам, як вони можуть перейти до іншого постачальника газу.