Похолодання триватиме недовго: синоптики назвали дату, коли в Україні остаточно потеплішає

Автор: Лобанова Єлизавета

Дощі і похолодання триватимуть в Україні ще кілька днів. За прогнозом синоптиків, у неділю, 18 квітня, в країну увірветься справжнє весняне тепло. Стовпчики термометрів піднімуться до +15 ... +17 градусів, кількість опадів буде мінімальною.

Похолодання триватиме недовго: синоптики назвали дату, коли в Україні остаточно потеплішає - today.ua
Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

На цьому тижні Україна опинилася під впливом циклону з Європи. Особливо це відчули на собі жителі західних областей, де температура повітря вдень опустилася до +3 ... +5 градусів, місцями пройшов мокрий сніг. Однак, синоптики обіцяють, що через кілька днів в Україні потеплішає. А вже з 18 квітня почнеться остаточна весна.

Згідно з прогнозом "Укргідрометцентру", в п'ятницю, 15 квітня, дощі продовжать йти по всій території України. На Півдні і Сході температура складе від +13 до +15 градусів, в Києві завтра очікується +12 ... +14 градусів, на Заході буде холодніше - від +4 до +9 градусів. Там місцями пройде навіть мокрий сніг, що для квітня аномально. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Похолодання триватиме недовго: синоптики назвали дату, коли в Україні остаточно потеплішає У суботу, 17 квітня, опади почнуть поступово стихати, і вже 18 квітня дощі залишаться тільки на Заході. Там потеплішає до +9 ... +11 градусів, але в інших регіонах буде набагато тепліше. У Києві вдень синоптики передають до +11 ... +13 градусів, на Сході - від +13 до +15, в Луганській області пройде невеликий дощ. На Півдні України очікується в неділю +13 ... +15 градусів. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Похолодання триватиме недовго: синоптики назвали дату, коли в Україні остаточно потеплішає Раніше синоптики попередили про чергову хвилю весняного похолодання, яка настане напередодні Великодня 2 травня.

Популярні зараз

В Україні очікується масштабне підвищення заробітних плат

У Мінекономіки спрогнозували зростання курсу долара до 50 гривень

Греція остаточно відмовила у передачі систем Patriot Україні: названо причину

Верховна Рада знайшла додаткові підстави для припинення виплати пенсій