Погода на 14 лютого в Україні: Укргідрометцентр передає помірний холод і сніг

Автор: Анастасия Березовская

Погода на 14 лютого в Україні буде досить холодною. У центральному, східному і південному регіонах місцями вийде сонечко, а температура вдень становитиме від -2 до -11 градусів. На Заході буде значно тепліше й очікується сніг.

Погода на 14 лютого в Україні: Укргідрометцентр передає помірний холод і сніг - today.ua

Погода в Києві на 14 лютого буде стояти холодною. Вночі очікується 12-14 градусів морозу, а вдень від -3 до -5. Без опадів.

На Півночі трохи холодніше. У Черкаській і Сумській областях вночі стовпчики термометрів опустяться до -14 градусів, а вдень до -7 ..- 11 градусів.

На Сході країни на День всіх закоханих буде стояти помірна погода. Вночі в Харкові, Луганську, Донецьку, Полтаві та Дніпрі температура опуститься до 13-14 градусів морозу, вдень очікується -6 ..- 10. Погода на 14 лютого в Україні: Укргідрометцентр передає помірний холод і сніг На Півдні буде стояти гарна погода з мінливою хмарністю. Вночі стовпчики термометрів покажуть до -10 ..- 13 градусів, а вдень до -4 ..- 6.

Популярні зараз

Мобілізація жінок: хто зобов'язаний стати на військовий облік у ТЦК за новим законом

Telegram-канали масово повідомляють про потужний блакитний спалах у небі над Україною: його бачили в багатьох областях

Популярна вакцина від COVID-19 могла стати причиною утворення тромбів у деяких пацієнтів

Залужного запитали про президентські амбіції: відповідь ексголовкома

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

На Заході Укргідрометцентр передає опади у вигляді снігу. Погода стоятиме холодна: вночі до -8 ..- 12, вдень - до -5 ..- 9.

А ось з 15 числа на Україну насувається арктичний холод. Наступний тиждень буде дуже холодним: очікується сильний мороз і заметіль.