Українці можуть полетіти до Єгипту за низькими цінами: відпочинок подешевшав у два рази

Автор: Лобанова Єлизавета

Українці в квітні можуть полетіти в Єгипет дешевше, ніж коли-небудь. У зв'язку з карантинними обмеженнями попит на тури падає, через що туроператори пропонують суттєві знижки на путівки всім бажаючим. Тиждень відпочинку на сонячному узбережжі на двох зараз може обійтися в 10 000 гривень.

Українці можуть полетіти до Єгипту за низькими цінами: відпочинок подешевшав у два рази - today.ua

За словами туроператорів, ближче до травневих свят ціни на путівки почнуть дорожчати, але багато чого буде залежати від попиту. У будь-якому випадку, відпочити в Єгипті в 2021 році буде дешевше, ніж до пандемії. Навіть ті, хто вже перехворів коронавірусів, не хочуть ризикувати здоров'ям і готові залишитися без відпустки.

Через зростання рівня захворюваності в країні люди менше думають про подорожі. До літа ця тенденція може змінитися. А поки туроператори і авіалінії готові надати громадянам вигідні ціни на житло і квитки, щоб вони могли відпочити від стресу, в якому живуть останній рік. Українці можуть полетіти до Єгипту за низькими цінами: відпочинок подешевшав у два рази Якщо порівняти ціни різних туроператорів, то в мережі турагентств "Поїхали з нами" відпочинок в 4* готелі в Хургаді з 16 по 23 квітня обійдеться українцям від 11 888 гривень за двох, в Шарм-ель-Шейху - від 12358 гривень, в 4 * в Марса Аламі - від 15684 гривень.

Якщо летіти через компанію "Farvater", то відпочити в 4* готелі в Шарм-ель-Шейху можна за ціною від 10953 гривень за двох з вильотом 20 квітня, в 4* в Хургаді - від 12359 гривень з вильотом 18 квітня, в 5* в Шарм-ель-Шейху - від 14049 гривень, вилетівши 16 квітня.

Популярні зараз

В Україні запропонували запровадити жорсткі штрафи для школярів

Землі досягла сильна магнітна буря: як довго вона триватиме

Мінус 50% від пенсії: стало відомо, кому обмежать виплати

В Україні офіційно з'явилася професія домробітник: Рада ухвалила закон

Тур через компанію "Happy Rest" на тиждень в 4* готелі в Шарм-ель-Шейху обійдеться на двох в 10794 гривень з вильотом 20 квітня, в 4* в Хургаді - від 11260 гривень з вильотом 16 квітня, в 4* в Марса Аламі - від 15057 гривень з вильотом 16 квітня.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Перед поїздкою до Єгипту українським туристам потрібно мати з собою негативний ПЛР-тест, зроблений за 72 години до поїздки. Дітям до 6 років тест робити не потрібно. При в'їзді додому в Україну, їм потрібно буде також здати тест, або пройти 14-денну обсервацію.

Раніше повідомлялося, на скільки впали ціни на відпочинок в Туреччині на кінець травня 2021.